Clarissa Copenhagen

Shop

Om os

Om Clarissa Copenhagen

Clarissa Copenhagen blev etableret i 2021 med visionen om at kunne tilbyde trendy og farverige smykker til  overkommelige priser.
Hos Clarissa Copenhagen udvider vi konstant vores sortiment med nye varer og styles. Vi ved, at vores kunder alle har deres egen unikke stil, og derfor finder du hos os altid et bredt udvalg af smykker – lige fra klassiske, stilrene designs til de mere funklende og opsigtsvækkende styles. 

Lad dig inspirere af vores mange smykkekombinationer, der altid er at finde i en fornuftig prisklasse. 

The go-to place for jewellery lovers

Chunky, klassisk, elegant, råt, bling eller feminint?

Hos Clarissa Copenhagen elsker vi alle slags smykker, og vi har ikke kun forelsket os i en stil eller designform. Derfor er Clarissa Copenhagen din garanti for et bredt udvalg af smukke smykker til dig eller den, du holder af. 

Smukke smykker skal ikke koste en formue

Gør Clarissa Copenhagen til dit nye go-to place når du skal kigge efter nye smykker.
Her finder du nemlig masser af smykker i god kvalitet, der samtidig er til at betale.
For behøver kvalitetssmykker virkelig at være så dyre? Slet ikke. Der findes masser af alternativer til det dyre guld og sølv. Materialer såsom rustfrit stål, kobber og messing egner sig særdeles godt til smykker, da de er ligeså holdbare, har samme look og ikke indeholder skadelige stoffer såsom nikkel og bly.

fri fragt ved køb over 299,-

Køb smykker for blot 299,- og få din ordre leveret helt gratis

14 dages Retur

Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du altid 14 dage til at returnere

sikker betaling

Vi anvender godkendt betalingsserver med Secure Socket Layer protokol

Passion for smykker - og vores kunder

Hos Clarissa Copenhagen har vi kunderne som centrum i alt, hvad vi gør. Derfor er vores helt store fokus at levere smukke smykker i god kvalitet  samtidig med at skabe en god, tryg og mindeværdig shoppingoplevelse for dig.

Den gode oplevelse skaber vi bl.a. gennem vores meget varierede sortiment, som består af mange forskellige styles. Vi ønsker nemlig, at alle skal  få glæde af vores flotte smykker og gode priser, og derfor er vi meget detaljerede og passionerede, når det kommer til altid at kunne tilbyde smykker, der dækker dit behov og rammer din unikke stil.  


Husk, at vi altid meget gerne vil høre fra dig – uanset om det drejer sig om ris/ros, vejledning eller generelle spørgsmål.